privacy    sitemap


Deel vacature Techniflex delen met Facebook Deel via LinkedIn Deel via Whatsapp

Vacature: Bijna afgestudeerde MBO-er in de techniek

Aanvraagnummer: 1327  Publicatie: 30-08-2017

Bedrijfsomschrijving

Voor diverse bedrijven van kleine familiebedrijven tot grote beursgenoteerde ondernemingen in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar technische MBO-ers!


Functieomschrijving

Jij bent een (bijna afgestudeerde) MBO-er in de techniek en bent je in je carrière aan het oriënteren. Als startende technicus is de stap van theoretisch studie naar praktijk een grote. Je hebt niet altijd een beeld van wat verschillende opdrachtgevers vragen en van je verwachten en wat zij jou kunnen bieden. Ben je al verder in je carrière en ben je juist toe aan een vervolg stap, dan zie je misschien door de bomen het bos niet meer en hierbij kan Techniflex jou helpen. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven met technische vacatures. Ook als jij jouw technische achtergrond en kennis wilt combineren met een meer commerciële rol, hebben wij talrijke mogelijkheden. Onze ervaring en kennis van onze opdrachtgevers en de markt versus de tijd die wij investeren om jou en je wensen goed te leren kennen, leidt ertoe dat wij in de wirwar van mogelijkheden jou kunnen adviseren over de voor jou beste stap.

De volgende functies/profielen hebben wij o.a. in ons bestand: Metaalbewerker, werktuigbouwkunde, monteurs functies, verspaningen, cnc frezer, cnc bewerker, heidenhain.


Opleiding en opmerkingen

MBO WTB/techniek of gelijkwaardig.
- Je bent enthousiast, leergierig, je staat open voor nieuwe uitdagingen
- Ervaring binnen de techniek
- Goede beheersing van de Nederlandse taal


Overig

Categorie:
Niveau:
Locatie:
Aantal uur: 
Periode:
Metaal
MBO
Zwolle
Fulltime
Kans op een vast dienstverband


Werken via Techniflex

Techniflex is het technische uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, vaak met een vaste baan als resultaat.


Reageren

Interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met Charis Stoter, Petra Lemoine of Maurice Raggers via info@techniflex.nl of d.m.v. de sollicatie knop.

Bel Techniflex Zwolle - 0384553990