privacy    sitemap


Techniflex delen met Facebook Deel via Whatsapp

Vacature: Servicemonteur Buitendienst

Aanvraagnummer: 1920  Publicatie: 04-07-2024

Bedrijfsomschrijving

Onze klant uit de omgeving van Meppel, onze klant bied een breed scala aan apparatuur voor diverse toepassingen, waaronder de drinkwater-, afvalwater- en procesindustrie. Als exclusieve vertegenwoordiger van vijf producenten uit Duitsland en Spanje.

Maar ze gaan verder dan alleen het leveren van producten. Als een van de weinige bedrijven in de industrie, bieden ze een totaalpakket van service en onderhoud voor hun producten, evenals de mogelijkheid om producten te huren of te kopen als occasions. Dankzij hun persoonlijke, enthousiaste en efficiŽnte benadering, staat onze klant bekend om de uitstekende service die ze bieden.


Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan waarin geen dag hetzelfde is? Dan is de functie van Servicemonteur Buitendienst perfect voor jou! Bij ons bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud aan onze installaties en de verkoop van onderdelen en accessoires. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor klanten als ze vragen hebben of advies nodig hebben over onze installaties. Het is een zelfstandige functie waarin je zowel je technische als commerciŽle vaardigheden kunt inzetten.

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, zoals het maken van onderhoudsafspraken met klanten, het uitvoeren van onderhoud bij klanten (voornamelijk aan pompen), verkoop van onderdelen en accessoires, vertegenwoordiging van ons bedrijf bij klanten, plaatsing en inbedrijfname van nieuwe installaties en occasions, reviseren en verkoop klaar maken van occasions en contact met onze producenten. Kortom, deze baan biedt veel afwisseling en de mogelijkheid om je talenten volop in te zetten!


Opleiding en opmerkingen

MBO Techniek
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Mondeling vaardig in de Duitse en Engelse taal.
- VCA
- Rijbewijs B

   Direct Solliciteren


Overig

Categorie:
Niveau:
Locatie:
Aantal uur: 
Periode:
Installatie
MBO
Meppel
Fulltime
Kans op een vast dienstverband


Wij bieden

Salaris conform cao
Werkkleding en werkschoenen /gereedschap die nodig zijn voor het uitvoeren van de functie
8,33% vakantietoeslag
Kans op een vast dienstverband
Ontwikkelingsmogelijkheden voor opleidingen/cursussen


Werken via Techniflex

Techniflex is het technische uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, vaak met een vaste baan als resultaat.


Reageren

Interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met Petra Lemoine en Maurice Raggers via info@techniflex.nl of d.m.v. de sollicitatie knop.

Bel Techniflex Zwolle - 038-4553990