privacy    sitemap


Techniflex delen met Facebook Deel via Whatsapp

Vacature: Allround Monteur

Aanvraagnummer: 1936  Publicatie: 24-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en technisch vaardige Allround Monteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het complete machinepark. Bij ons vind je een uitdagende werkomgeving waarin je kunt groeien en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zero-emissie kunt verkennen.


Functieomschrijving

Als Allround Monteur zorg je ervoor dat al ons materieel in optimale staat blijft. Je voert onderhoud, inspecties en reparaties uit aan diverse machines, variŽrend van shovels en diepladers tot asfalt- en betonmachines en betonmixers. Met jouw technische kennis en inzicht weet je storingen snel en efficiŽnt op te lossen, zowel in onze eigen werkplaats als op locatie bij onze projecten. Veiligheid staat altijd voorop, en je werkt nauwkeurig en stressbestendig om de continuÔteit van onze machines te waarborgen.

Wij zoeken een zelfstandige werker die een passie heeft voor techniek en graag op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. Je bent in staat om analyses te maken van storingen en de benodigde werkzaamheden uit te voeren. Het opstellen van rapportages is voor jou geen probleem. Je hebt kennis van elektronica (12/24V en 220/380V), hydrauliek en mechanische technieken. Mocht je hierin nog niet veel ervaring hebben, maar wel de wil om te leren, dan moedigen wij je ook aan om te solliciteren.


Opleiding en opmerkingen

Minimaal mbo-3 werk- en denkniveau
- Oplossingsgericht, zelfstandig en stressbestendig
- Interesse in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zero-emissie;
- Ervaring met hydrauliek, pneumatiek en machinebesturing, bijvoorbeeld vanuit de landbouw- of industriesector.
- Goede beheersing van de Nederlandse taal

   Direct Solliciteren


Overig

Categorie:
Niveau:
Locatie:
Aantal uur: 
Periode:
Werktuigbouwkunde
MBO
Zwolle
Fulltime
Kans op een vast dienstverband


Wij bieden

Salaris conform cao bouw en infra
Werkkleding en werkschoenen /gereedschap die nodig zijn voor het uitvoeren van de functie
8,33% vakantietoeslag
Kans op een vast dienstverband
Ontwikkelingsmogelijkheden voor opleidingen/cursussen


Werken via Techniflex

Techniflex is het technische uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, vaak met een vaste baan als resultaat.


Reageren

Interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met Petra Lemoine en Maurice Raggers via info@techniflex.nl of d.m.v. de sollicitatie knop.

Bel Techniflex Zwolle - 038-4553990