privacy    sitemap


Deel vacature Techniflex delen met Facebook Deel via LinkedIn Deel via Whatsapp

Vacature: (Junior) Product Manager

Aanvraagnummer: 1587  Publicatie: 30-08-2017

Bedrijfsomschrijving

Heb jij net je MBO+ of HBO-diploma behaald en ben je als starter op zoek naar een fulltime baan? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Voor een toonaangevende professionele technische organisatie in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een (Junior) Product Manager.


Functieomschrijving

Als junior product manager ga je aan de slag bij een technisch toeleverancier die al meer dan vijftig jaar technische producten levert en advies aanbiedt. Als junior product manager ben jij samen met je collega’s van de afdeling verantwoordelijk voor, hoe kan het ook anders, het productassortiment. Aan jou de taak om bijvoorbeeld alle veranderingen rondom het assortiment door te voeren. Zijn er prijs- of productwijzigingen? Jij verwerkt ze in de systemen en geeft het door aan alle vestigingen uiteraard in samenspraak met sales en inkoop. Zie jij kansen om het assortiment nog beter te maken? Jij doet een voorstel voor de verandering.

Je bent verantwoordelijk voor de juiste technische en commerciele documentatie op ons netwerk en draagt er zorg voor dat dit zeer nauwkeurig in het Engels gebeurd. Jij bent ook verantwoordelijk voor de juiste informatievoorziening richting sales, interne producttrainingen en de presentatie van de producten!

Ben je op zoek naar een startersfunctie met veel verantwoordelijkheid en wil je werken in Zwolle? Ben je communicatief sterk, pak je dingen snel op en wil jij je cv een flinke boost geven? Solliciteer dan snel!


Opleiding en opmerkingen

MBO+ WTB Commercieel
- Je weet mensen te enthousiasmeren
- Je bent analytisch en organisatorisch sterk
- Je bent leergierig en wilt graag doorgroeien
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Goede beheersing van de Engelse taal
- Heb je werkervaring in de inkoop of productmanagement, dan is dat een pre!


Overig

Categorie:
Niveau:
Locatie:
Aantal uur: 
Periode:
Kader
MBO
Zwolle
Fulltime
Kans op een vast dienstverband


Werken via Techniflex

Techniflex is het technische uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, vaak met een vaste baan als resultaat.


Reageren

Interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met Charis Stoter, Petra Lemoine of Maurice Raggers via info@techniflex.nl of d.m.v. de sollicatie knop.

Bel Techniflex Zwolle - 0384553990