privacy    sitemap


Techniflex delen met Facebook Deel via Whatsapp

Vacature: Procesoperator Extrusie

Aanvraagnummer: 1923  Publicatie: 03-11-2023

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een creatieve en innovatieve speler in de wereld van kunststof! Al vele jaren bezig met alles wat er te maken valt van deze buigzame materie, bewegen ze zich soepel door de branches Bouw & Installatie, Grond-, Weg- & Waterbouw, Chemie & Industrie en Scheepvaart. Met een sterk oog voor detail en een drive om altijd de perfecte oplossing te vinden, ontwerpen en produceren ze kunststof producten op maat. Of je nu op zoek bent naar standaardproducten of naar iets wat helemaal op jouw wensen is afgestemd, ze denken altijd in oplossingen en zetten alles op alles om die voor jou te vinden. Als specialist en producent van kunststofoplossingen, ben je bij hen aan het juiste adres voor alles wat je nodig hebt. Laat ze de kunst van kunststof aan jou tonen!


Functieomschrijving

Word de motor achter onze extrusielijnen als Procesoperator Extrusie! Als enthousiaste en technische professional ben jij het aanspreekpunt voor de productie van onze buizen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse productieorders en zorgt samen met ons team voor de optimalisatie en kwaliteit van onze producten.

Jij bent de man/vrouw die denkt in oplossingen en altijd op zoek is naar manieren om onze productie te verbeteren. Onze perfecte kandidaat is zelfstandig, technisch onderlegd en beschikt over een Hands-on mentaliteit. Je bent bereid om in een 3-ploegendienst te werken en hebt kennis van het extrusieproces en productietechnieken.

Ben jij degene die wij zoeken? Word onderdeel van ons team en stuur ons je cv!


Opleiding en opmerkingen

MBO
MBO met VAPRO is een pré
- Goede beheersing van de Nederlandse taal

   Direct Solliciteren


Overig

Categorie:
Niveau:
Locatie:
Aantal uur: 
Periode:
Overig
MBO
Steenwijk
Fulltime
Kans op een vast dienstverband


Wij bieden

Salaris conform cao
Werkkleding en werkschoenen /gereedschap die nodig zijn voor het uitvoeren van de functie
8,33% vakantietoeslag
Kans op een vast dienstverband
Ontwikkelingsmogelijkheden voor opleidingen/cursussen


Werken via Techniflex

Techniflex is het technische uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, vaak met een vaste baan als resultaat.


Reageren

Interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met Petra Lemoine en Maurice Raggers via info@techniflex.nl of d.m.v. de sollicitatie knop.

Bel Techniflex Zwolle - 038-4553990