privacy    sitemap


Techniflex delen met Facebook Deel via Whatsapp

Vacature: Monteur

Aanvraagnummer: 1879  Publicatie: 23-03-2023

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een toonaangevende speler in de installatiebranche met jarenlange expertise in het produceren, installeren en onderhouden van state-of-the-art klimaatbeheersings- en koeltechnische systemen. Als een bedrijf dat gedreven is door innovatie en toewijding aan de klant, streeft onze klant ernaar om haar klanten te voorzien van efficiënte en duurzame oplossingen die aan hun specifieke behoeften voldoen. Bij onze klant werkt u samen met een team van getalenteerde en ervaren professionals die zich continu inzetten voor het verbeteren van de branche en het leveren van excellente service aan onze klanten. Als onderdeel van ons team zult u zich verbonden voelen met onze visie om duurzame oplossingen te bieden voor de uitdagingen van onze tijd en de kans krijgen om uw technische vaardigheden verder te ontwikkelen bij een bedrijf dat streeft naar groei en succes.


Functieomschrijving

Ben jij een handige technische kracht met een passie voor industriële klimaatinstallaties? Zoek jij een veelzijdige en uitdagende functie als monteur? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Als monteur bij onze organisatie ben jij verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en verlenen van service aan industriële klimaatinstallaties. Je reist door heel Nederland om op locatie werkzaamheden uit te voeren en af en toe werk je in onze werkplaats.

Wij zoeken iemand met minimaal een VMBO-techniek opleiding en die een echte technische kracht is. Je bent iemand die het leuk vindt om op locatie te werken en die technische uitdagingen aan gaat. Je communiceert gemakkelijk met klanten en bent in staat om snel te schakelen en oplossingsgericht te werken.

Als monteur bij onze organisatie zal je de kans krijgen om je technische vaardigheden te verbeteren en te werken met de meest moderne klimaatinstallaties. Bovendien zul je deel uitmaken van een hecht team van professionals die gedreven zijn door kwaliteit en service aan de klant.

Word jij onze nieuwe monteur en maak jij deel uit van ons team? Solliciteer dan nu!


Opleiding en opmerkingen

vmbo-techniek
- technische aanpakker
- klantvriendelijk
- flexibel
- Goede beheersing van de Nederlandse taal

   Direct Solliciteren


Overig

Categorie:
Niveau:
Locatie:
Aantal uur: 
Periode:
Installatie
LBO
Zwolle
Fulltime
Kans op een vast dienstverband


Wij bieden

Salaris conform cao
mogelijkheid tot nieuwe bedrijfsbus
Werkkleding en werkschoenen /gereedschap die nodig zijn voor het uitvoeren van de functie
8,33% vakantietoeslag
Kans op een vast dienstverband
Ontwikkelingsmogelijkheden voor opleidingen/cursussen


Werken via Techniflex

Techniflex is het technische uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, vaak met een vaste baan als resultaat.


Reageren

Interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met Petra Lemoine en Maurice Raggers via info@techniflex.nl of d.m.v. de sollicitatie knop.

Bel Techniflex Zwolle - 038-4553990