privacy    sitemap


Deel vacature Techniflex delen met Facebook Deel via LinkedIn Deel via Whatsapp

Vacature: Mig/Mag lasser

Aanvraagnummer: 1528  Publicatie: 07-12-2017

Bedrijfsomschrijving

Voor diverse machinefabrieken zoeken we met regelmaat (leerling) Mig/Mag lassers op verschillende niveau's. Er worden o.a. onderdelen gemaakt voor engineeringsbureaus, machine- en apparatenbouwers en industriŽle eindgebruikers. Van eenvoudige constructies tot complexe werktuigen. Werkstukken met hoge toleranties en vaak extreme afmetingen.


Functieomschrijving

Imposante machines. Reusachtige componenten. Werktuigen met gigantische afmetingen. Jij bouwt ze. Onze klanten zijn gespecialiseerd in constructies waarbij we tientallen of honderden tonnen staal combineren met een nauwkeurigheid tot op de honderdste millimeter. Werk voor specialisten!


Opleiding en opmerkingen

Metaal
- Deze vacature is voor eventueel toekomstige aanvragen
- Geen seriematig werk
- zelfstandig kunnen werken
- tekening kunnen lezen
- Goede beheersing van de Nederlandse taal


Overig

Categorie:
Niveau:
Locatie:
Aantal uur: 
Periode:
Metaal
MBO
Zwolle
Fulltime
Kans op een vast dienstverband


Werken via Techniflex

Techniflex is het technische uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, vaak met een vaste baan als resultaat.


Reageren

Interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met Charis Stoter, Petra Lemoine of Maurice Raggers via info@techniflex.nl of d.m.v. de sollicatie knop.

Bel Techniflex Zwolle - 0384553990