privacy    sitemap


Techniflex delen met Facebook Deel via Whatsapp

Vacature: Dakdekker (aankomend)

Aanvraagnummer: 1469  Publicatie: 16-02-2023

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een specialist in het installeren en onderhouden van diverse soorten dakbedekkingen door heel Nederland. Van energiedaken tot tuindaken. Bitumineuze en kunststof dakbedekkingen.Zij zijn op zoek naar een (aankomend) dakdekker.


Functieomschrijving

Ben jij een aankomend dakdekker die op zoek is naar een veelzijdige baan bij een bedrijf dat specialist is in dakbedekkingen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Onze klant uit Steenwijk is op zoek naar een nieuwe collega die hen kan helpen bij de aanleg, renovatie en het onderhoud van diverse dakbedekkingen door heel Nederland. Van energiedaken tot tuindaken, bitumineuze en kunststof dakbedekkingen, jij zal het allemaal tegenkomen in deze functie.

Als dakdekker bij onze klant zal je verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diverse taken, zoals het leggen van kunststof of bitumen daken, zinken daken, dakgoten en hemelwaterafvoeren. Veiligheid staat bij onze klant hoog in het vaandel, net als kwaliteit en klantvriendelijkheid. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig en secuur te werk gaat, en oog hebt voor detail. Ook netheid is een vereiste binnen deze functie.

Onze klant biedt een veelzijdige baan met diverse uitdagingen, binnen een groeiend bedrijf met een informele werksfeer. Ben jij enthousiast, flexibel en wil je graag bijdragen aan de groei van onze klant? Solliciteer dan direct!


Opleiding en opmerkingen

LBO
Als (aankomend) dakdekker:

-ben je klantvriendelijk en representatief
-ben je in bezit van VCA-basis of bereid om dit op korte termijn te behalen
- ben je woonachtig in omgeving Steenwijk of directe omgeving
- heb je geen hoogtevrees en ben je fysiek sterk
- Beheers je de Nederlandse taal goed

   Direct Solliciteren


Overig

Categorie:
Niveau:
Locatie:
Aantal uur: 
Periode:
Installatie
LBO
Steenwijk
Fulltime
Kans op een vast dienstverband


Wij bieden

Salaris conform cao
Werkkleding en werkschoenen /gereedschap die nodig zijn voor het uitvoeren van de functie
8,33% vakantietoeslag
Kans op een vast dienstverband
Ontwikkelingsmogelijkheden voor opleidingen/cursussen


Werken via Techniflex

Techniflex is het technische uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, vaak met een vaste baan als resultaat.


Reageren

Interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met Petra Lemoine en Maurice Raggers via info@techniflex.nl of d.m.v. de sollicitatie knop.

Bel Techniflex Zwolle - 038-4553990