privacy    sitemap


Techniflex delen met Facebook Deel via Whatsapp

Vacature: allround magazijnmedewerker

Aanvraagnummer: 1891  Publicatie: 28-09-2023

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een innoverend bedrijf dat zich richt op het maken van baanbrekende uitvindingen op het gebied van laktechnologie. Met jarenlange ervaring en expertise hebben zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de industrie.

Bij onze klant geloven ze in het realiseren van duurzame resultaten door continu te innoveren en te investeren in de nieuwste technologieŽn en methoden. Door middel van nauwe samenwerking met klanten en partners, streven ze ernaar om oplossingen te bieden die aansluiten op de specifieke behoeften en uitdagingen van de industrie.

Onze klant is trots op het team van getalenteerde en gepassioneerde professionals die elke dag werken aan het creŽren van waardevolle uitvindingen en oplossingen. Als onderdeel van dit team krijgt u de kans om te werken aan uitdagende en betekenisvolle projecten, samen met een team van deskundige en gedreven professionals.


Functieomschrijving

Bent u op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als Allround Magazijnmedewerker? Dan is dit dť kans voor u! Onze ambitieuze klant is op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende kandidaat die zich wil verdiepen in de wereld van magazijnwerkzaamheden.

Als Allround Magazijnmedewerker maakt u deel uit van een hecht team, verantwoordelijk voor de inslag, opslag, orderverzameling en uitgifte van goederen. Met behulp van moderne hulpmiddelen, waaronder barcodescanners, rijdend materieel en computers, zorgt u voor een soepele en efficiŽnte goederenstroom. Bovendien houdt u zich bezig met het picken van orders en het uitvoeren van algemene werkzaamheden binnen het magazijn.

Onze ideale kandidaat beschikt over technische vaardigheden en is behendig op een hef- en reachtruck. Daarnaast is een nauwkeurige en verantwoordelijke instelling belangrijk, evenals de bereidheid om te leren en mee te groeien met de organisatie.

Bij onze klant kunt u rekenen op een goed salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en veel groeimogelijkheden. Bent u klaar voor een nieuwe uitdaging in de magazijnwereld? Solliciteer dan nu!


Opleiding en opmerkingen

vmbo - logistiek
- Opleiding Logistiek of aantoonbare ervaring
- i.b.v. hef en reachtruckcertificaat
- stressbestendig, flexibel en secuur
- Goede beheersing van de Nederlandse taal

   Direct Solliciteren


Overig

Categorie:
Niveau:
Locatie:
Aantal uur: 
Periode:
Logistiek
LBO
Zwolle
Fulltime
Kans op een vast dienstverband


Wij bieden

Salaris conform cao
Werkkleding en werkschoenen /gereedschap die nodig zijn voor het uitvoeren van de functie
8,33% vakantietoeslag
Kans op een vast dienstverband
Ontwikkelingsmogelijkheden voor opleidingen/cursussen


Werken via Techniflex

Techniflex is het technische uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, vaak met een vaste baan als resultaat.


Reageren

Interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met Petra Lemoine en Maurice Raggers via info@techniflex.nl of d.m.v. de sollicitatie knop.

Bel Techniflex Zwolle - 038-4553990