privacy    sitemap


Techniflex delen met Facebook Deel via Whatsapp

Vacature: Technisch Magazijnmedewerker

Aanvraagnummer: 1952  Publicatie: 16-11-2023

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een vooraanstaande speler op het gebied van technische oplossingen. Het team van deskundige professionals is toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen, variŽrend van installatie en onderhoud tot innovatieve technologieŽn. We streven er naar onze klanten te voorzien van betrouwbare, efficiŽnte en op maat gemaakte technische oplossingen. Transparantie, kwaliteit en klantgerichtheid vormen de kern van onze bedrijfscultuur.


Functieomschrijving

Ben jij technisch onderlegd, heb jij affiniteit met de Installatiebranche en heb je daarnaast ervaring in het magazijn? Dan kan deze uitdaging in de omgeving van Zwolle wel eens een hele mooie voor jou zijn!
Als magazijnmedewerker ben jij een belangrijke spil binnen de organisatie. Zowel klanten, monteurs als verkopers zijn afhankelijk van hoe goed jij jouw werk doet. Je zorgt er namelijk voor dat is alles in en omtrent het magazijn tot in de puntjes verzorgd is. Zo controleer jij in- en uitgaande goederen, jij bestelt onderdelen, als de onderdelen binnen komen zorg jij dat ze op de juiste plek terecht komen, je handelt retour stukken af.


Opleiding en opmerkingen

MBO Techniek
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Je ben handig met computersystemen (ERP)

   Direct Solliciteren


Overig

Categorie:
Niveau:
Locatie:
Aantal uur: 
Periode:
Installatie
MBO
Zwolle
Fulltime
Kans op een vast dienstverband


Wij bieden

Salaris conform cao
Werkkleding en werkschoenen /gereedschap die nodig zijn voor het uitvoeren van de functie
8,33% vakantietoeslag
Kans op een vast dienstverband
Ontwikkelingsmogelijkheden voor opleidingen/cursussen


Werken via Techniflex

Techniflex is het technische uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, vaak met een vaste baan als resultaat.


Reageren

Interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met Petra Lemoine en Maurice Raggers via info@techniflex.nl of d.m.v. de sollicitatie knop.

Bel Techniflex Zwolle - 038-4553990