privacy    sitemap


Techniflex delen met Facebook Deel via Whatsapp

Vacature: Technisch Productiemedewerker (3 ploegen)

Aanvraagnummer: 1875  Publicatie: 28-09-2023

Bedrijfsomschrijving

Bent u op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan in de productie-industrie? Dan heeft onze betonfabriek in de omgeving van Zwolle een uitstekende kans voor u!

Als productiemedewerker bij onze betonfabriek maakt u deel uit van een ambitieus en hardwerkend team dat zich richt op het produceren van hoogwaardige betonproducten. Onze betonfabriek is gevestigd in een moderne en uitgeruste omgeving, waar de nieuwste technologieŽn worden ingezet om onze producten te produceren.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers die beschikbaar zijn voor 3 ploegendienst. Onze ideale kandidaat is iemand die nauwkeurig werkt en verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast is communicatieve vaardigheden en het vermogen om in een team te werken belangrijk.

Als productiemedewerker bij onze betonfabriek krijgt u de kans om uw technische vaardigheden te verbeteren en te werken met de nieuwste productietechnologieŽn. Bovendien kunt u rekenen op een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wordt u onze nieuwe productiemedewerker en maakt u deel uit van ons team? Solliciteer dan nu!


Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven productiemedewerker voor onze moderne betonfabriek in de omgeving van Zwolle. Als productiemedewerker maakt u deel uit van een ambitieus en hardwerkend team en bent u verantwoordelijk voor het produceren van hoogwaardige betonproducten.

Een enige technische- en/of productie-ervaring is een prť, evenals een bereidheid om te leren en verder te groeien in uw rol. Onze ideale kandidaat is nauwkeurig, neemt verantwoordelijkheid en heeft goede communicatieve vaardigheden. Het vermogen om in een team te werken is daarnaast belangrijk.

U bent beschikbaar voor 3 ploegendienst en bent bereid om uw technische vaardigheden te verbeteren door te werken met de nieuwste productietechnologieŽn. Bovendien kunt u rekenen op een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Als u op zoek bent naar een uitdagende en veelzijdige baan in de productie-industrie, dan biedt onze betonfabriek in de omgeving van Zwolle een uitstekende kans voor u. Solliciteer nu en maak deel uit van ons team!


Opleiding en opmerkingen

LBO - Techniek
- enige technische- en of productie-ervaring is een prť
- bereidheid om te leren
- goed door kunnen werken
- Goede beheersing van de Nederlandse taal

   Direct Solliciteren


Overig

Categorie:
Niveau:
Locatie:
Aantal uur: 
Periode:
Overig
LBO
Zwolle
Fulltime
Kans op een vast dienstverband


Wij bieden

Salaris conform cao
Werkkleding en werkschoenen /gereedschap die nodig zijn voor het uitvoeren van de functie
8,33% vakantietoeslag
Kans op een vast dienstverband
Ontwikkelingsmogelijkheden voor opleidingen/cursussen


Werken via Techniflex

Techniflex is het technische uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, vaak met een vaste baan als resultaat.


Reageren

Interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met Petra Lemoine en Maurice Raggers via info@techniflex.nl of d.m.v. de sollicitatie knop.

Bel Techniflex Zwolle - 038-4553990