privacy    sitemap


Techniflex delen met Facebook Deel via Whatsapp

Vacature: Montagemedewerker

Aanvraagnummer: 1846  Publicatie: 03-11-2023

Bedrijfsomschrijving

Voor een bedrijf in de omgeving van Zwolle zoeken wij een montagemedewerker. Het bedrijf is expert in lassen, verspanen en vacuŁmtechnologie. Ze zijn specialist in hoogwaardige engineering en assemblage.


Functieomschrijving

Ben jij een technisch talent met een passie voor precisie en precisiewerk? Dan is deze vacature als montagemedewerker bij onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in lassen, verspanen en vacuŁmtechnologie, perfect voor jou! Onze klant, gelegen in de omgeving van Zwolle, is specialist in hoogwaardige engineering en assemblage. Als montagemedewerker zal je een belangrijke rol spelen bij het realiseren van uitdagende projecten voor professionele en industriŽle markten.Als montagemedewerker zal je zelfstandig werkzaam zijn met behulp van diverse gereedschappen en montagehulpstukken, voornamelijk met het monteren van modules en machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het zorgvuldig en efficiŽnt monteren van deze modules en machines en ervoor zorgen dat alles volgens tekening wordt gemaakt.Om succesvol te zijn in deze rol, zijn de volgende vereisten van toepassing:LBO of MBO techniek en relevante werkervaringJe kan van tekening lezen en werkenJe hebt kennis van pneumatiek, mechatronica en elektrotechniek.Als je gedreven bent om te groeien en jezelf te ontwikkelen bij een bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en klantgerichtheid, dan nodigen we je uit om te solliciteren voor deze unieke kans. Sluit je aan bij ons team en help ons bij het realiseren van onze ambitieuze doelstellingen!


Opleiding en opmerkingen

LBO Techniek
- LBO of MBO techniek en relevante werkervaring
- Je kan van tekening lezen en werken
- Je hebt kennis van pneumatiek, mechatronica en elektrotechniek
- Goede beheersing van de Nederlandse taal

   Direct Solliciteren


Overig

Categorie:
Niveau:
Locatie:
Aantal uur: 
Periode:
Metaal
LBO
Zwolle
Fulltime
Kans op een vast dienstverband


Wij bieden

Salaris conform cao
Werkkleding en werkschoenen /gereedschap die nodig zijn voor het uitvoeren van de functie
8,33% vakantietoeslag
Kans op een vast dienstverband
Ontwikkelingsmogelijkheden voor opleidingen/cursussen


Werken via Techniflex

Techniflex is het technische uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, vaak met een vaste baan als resultaat.


Reageren

Interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met Petra Lemoine en Maurice Raggers via info@techniflex.nl of d.m.v. de sollicitatie knop.

Bel Techniflex Zwolle - 038-4553990