privacy    sitemap


Techniflex delen met Facebook Deel via Whatsapp

Vacature: Engineer

Aanvraagnummer: 1872  Publicatie: 23-06-2022

Bedrijfsomschrijving

Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie en installatie van o.a. motoren, machines en installaties, die voorzien zijn van besturingen, zoeken wij een Engineer.


Functieomschrijving

- Je vertaalt klantspecificaties en werkt deze uit in een eerste ontwerp, je specificeert dit technisch, je toetst en controleert het voorlopige ontwerp, je voert testen uit en valideert.
- Je stelt de technische omschrijving ten behoeve van offertestelling op en werkt de ontwerpen en software uit in technische rapporten.
- Je bent onderdeel van het projectteam dat samen verantwoordelijk is voor het vertalen van de wensen van de opdrachtgever tot een ontwerp. Hierbij houd je rekening met de gestelde eisen, kwaliteit, produceerbaarheid, betrouwbaarheid, veiligheid, onderhoudsvriendelijkheid, gezondheid en milieu.
- Je bent binnen de projecten verantwoordelijk voor ontwerpen die voldoen aan de algemeen en intern/extern geldende kwaliteits- en ontwerpnormen. Je bespreekt de ontwerpen met collega’s, leveranciers en de klant. Je rapporteert met betrekking tot de voortgang van de werkzaamheden aan de Project Manager. Je wint informatie in bij leveranciers en hebt hierover afstemmen met de afdeling Inkoop. Je komt tot een gezamenlijk gedragen ontwerp. Je ontwikkelt en legt het technisch ontwikkelingsproces vast in de vorm van methoden, validatiecriteria, te gebruiken meetmiddelen en berekeningsprogramma’s.
- Vanuit jouw functie en vakgebied geef je adviezen aan interne en externe relaties met betrekking tot projecten en planning en biedt ondersteuning bij het verhelpen van storingen. Je instrueert en assisteert indien nodig medewerkers bij de interne productie of de collega’s in het veld.


Opleiding en opmerkingen

HBO Werktuigbouwkunde
- HBO werk- en denkniveau
- Je hebt technisch inzicht en affiniteit met werktuigbouwkunde, elektrotechniek, meet- en regeltechniek.
- Je vindt het leuk om in teamverband te werken en gaat de uitdaging aan de beste technische oplossing voor onze klanten te bieden.
- Je vindt het leuk om de theorie ook in de praktijk te brengen.
- Je hebt kennis van of ervaring met het 3D CAD.
- Je hebt ervaring met PLC gestuurde installaties.
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
- Je vindt het ook leuk om klantencontact te hebben.
- Je hebt bij voorkeur een aantal jaren recente en relevante werkervaring in een engineersfunctie binnen een technische organisatie.
- Je werkt nauwkeurig, ook onder druk en kunt goed omgaan met de diverse technische disciplines van de functie.
- Je hebt kennis van normeringen of interesse hierin.

   Direct Solliciteren


Overig

Categorie:
Niveau:
Locatie:
Aantal uur: 
Periode:
Kader
HBO
Zwolle
Fulltime
Kans op een vast dienstverband


Wij bieden

Salaris conform cao
Werkkleding en werkschoenen /gereedschap die nodig zijn voor het uitvoeren van de functie
8,33% vakantietoeslag
Kans op een vast dienstverband
Ontwikkelingsmogelijkheden voor opleidingen/cursussen


Werken via Techniflex

Techniflex is het technische uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, vaak met een vaste baan als resultaat.


Reageren

Interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met Charis Stoter, Petra Lemoine of Maurice Raggers via info@techniflex.nl of d.m.v. de sollicitatie knop.

Bel Techniflex Zwolle - 038-4553990